ΑρχικήΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

 

Η εταιρεία Σαατζόγλου παρασκευάζει ποιοτικά προϊόντα από ελληνικό κρέας στις εγκαταστάσεις της και προμηθεύει κρεοπωλεία και χώρους μαζικής εστίασης. Το παρασκευαστήριο πιστοποιημένο με διαδικασίες HACCP, επιτρέπουν στην παραγωγική διαδικασία να εκτελούν παραγγελίες πελατών σε μικρό χρονικό διάστημα, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της επιχείρησης γρήγορα. 

 

Το μεγαλύτερο ποσοστό κρεοπωλείων της ευρύτερης περιοχής εξυπηρετείται από τη Φάρμα Σαατζόγλου. Κρεοπωλεία και χώροι εστίασης στο νομό Καβάλας, Δράμας, Σερρών και Θάσου προμηθεύονται από την εταιρεία μας χοιρινά, μοσχάρια και παρασκευάσματα από το 1987. Τα φορτηγά μας εγγυούνται τη σωστή διακίνηση του εμπορεύματος στον τελικό προορισμό τους, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και ελέγχους. 

 

Το παρασκευαστήριο, η καρδιά της επιχείρησης, διαθέτει νέας τεχνολογίας ψυγεία, με ελεγχόμενα ποσοστά υγρασίας, εξασφαλίζοντας τη σωστή διατήρηση των κρεάτων σε αυτά. Τούνελ ταχείας ψύξης βοηθά στην άμεση ψύξη των κρεατοσκευασμάτων διασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα αυτών. 

 

Η ανάγκη μας για συνεχή εξέλιξη ακολουθώντας τις παραδόσεις του τόπου μας, επιτρέπει στην επιχείρηση να αναπτύσσεται μέσα στο χρόνο.