ΑρχικήΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Φάρμα Σαατζόγλου δραστηριοποιείται από το 1987.  Κατέχοντας πλέον μία από τις πιο σύγχρονες φάρμες εκτροφής χοίρων, αναπτύσσεται προσφέροντας αγνά Ελληνικά κρέατα. Η οικογένεια Σαατζόγλου με μέριμνα την ποιότητα, την γεύση και την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργεί το δικό της παρασκευαστήριο και κρεοπωλείο. Διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών ποιότητας παραγωγής, διοχετεύει στην ευρύτερη αγορά κρεοπωλείων, αλλαντοποιείας και χώρων εστίασης της περιοχής, προϊόντα ελληνικής προέλευσης. 

 

Κρεατοσκευάσματα όπως λουκάνικα, κοκορέτσι, σουτζουκάκια, σουβλάκια και πολλά άλλα, μέριμνά μας για το καθημερινό σας τραπέζι. Σύγχρονες μέθοδοι παρασκευής χειροποίητων κρεατοσκευασμάτων δίνουν την δυνατότητα να φροντίζουμε πάντα το καλύτερο για την οικογένεια σας. Στόχος μας η ενίσχυση της ελληνικής αγοράς και η διασφάλιση της ποιότητας. 

 

Η Φάρμα Σαατζόγλου και το παραδοσιακό κρεοπωλείο δίπλα σας καθημερινά προσφέροντας γευστικό κρέας. Σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Ευχαρίστησή μας η ικανοποίησή σας.